Τρόποι & κοστος Αποστολής

Α. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας
Μπορείτε να έρθετε εσείς και να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.
( Διέυθυνση: Ν.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου & Νέστορος )

Β. Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία.Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας. Το κόστος αποστολής είναι μηδενικό σε όλη την Ελλάδα. Για πληροφορίες σχετικά με την παράδοση με μεταφορική εταιρία επικοινωνήστε με την εταιρίας μας.ΤΗΛ : 2610-436516

Γ. Αποστολή με πρακτορείο ΚΤΕΛ
Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με το πρακτορείο ΚΤΕΛ .Εάν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πηγαίνουν την ίδια μέρα στο KTEΛ σας και σας έρχονται, ανάλογα με το που αποστέλονται ακόμη και σε λίγες ώρες.Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας.
Το κόστος αποστολής είναι μηδενικό σε όλη την
 Ελλάδα.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Δ. Αποστολή με Courier 
Για ελαστικά moto και αξεσουάρ. Δεν είναι δυνατή η μεταφορά ελαστικών αυτοκινήτου και ζαντων.
 Όλα τα προϊόντα στέλνονται με courier στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός
1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εαν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του "thermosd.gr", και κατόπιν συνεννοήσεως , επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.