Εταιρία

1983: Η εταιρία Θερμός Νικόλαος "ΜΟΤΟ PATRA" ιδρύεται από την οικογένεια Θερμού Νικόλαου. Κύρια δραστηριότητα της η πώληση και τοποθέτηση ελαστικών μοτοσυκλετών.
 
1990: Η εταιρία Θερμός Νικόλαος "ΜΟΤΟ PATRA" δραστηριοποιείται και στα ελαστικά αυτοκινήτων και στην πώληση ανταλλακτικών μοτοσυκλετών.
 
2006: Η εταιρία "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣ" ιδρύεται από την οικογένεια Θερμού Διονύσιου. Κύρια δραστηριότητα της η πώληση ελαστικών (AUTO-MOTO) ζαντών και αξεσουάρ  μοτοσυκλετών.
 
2009: Η εταιρία "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣ" ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς  δημιουργεί ένα νέο σύγχρονο κατάστημα στην Πάτρα (Ν.Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ & ΝΕΣΤΟΡΟΣ). Στις νέες εγκαταστάσεις μας 400 τ.μ. στεγάζονται το νέο τμήμα αξεσουάρ, το νέο τεχνικό τμήμα  και μια ευρύχωρη έκθεση των εμπορευμάτων της εταιρίας.
 
2010: Η εταιρία "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣ" παίρνει πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα αξιολόγησης (TUV AUSTRIA HELLAS) και γίνεται το πρώτο πιστοποιημένο κατάστημα LABEL της MICHELIN στην Πατρα.
 
2012: Η εταιρία "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΣ" γίνεται εξουσιοδοτημένο κατάστημα "Keypointτης PIRELLI.
 
2014: Η εταιρία μας δημιουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα με διεύθυνση www.thermosd.gr. Στόχος μας η διάθεση προϊόντων (ελαστικά, ζάντες, κράνη, αξεσουάρ κτλ.) στις καλύτερες τιμές της αγοράς με γρήγορη και εύκολη αποστολή.